Lapsene ir klāt! Mūzikā atgriežas grupas R.A.P. balss Artis Dvarionas

Lapsene ir klāt! Mūzikā atgriežas grupas R.A.P. balss Artis Dvarionas

2022. gada 7. aprīlis, Foto: Publicitātes fotogrāfija

Ar protesta dziesmu “Tukšpauris” pēc 12 gadu pārtraukuma mūzikā atgriežas grupas R.A.P. balss Artis Dvarionas, kura jaunais skatuves vārds ir Lapsene.

‘’Ar savu jauno mūzikas projektu sākotnēji biju plānojis klausītājus iepazīstināt šī gada beigās, taču sākoties Krievijas agresijai Ukrainā, es vairs nedrīkstēju vilcināties’’, saka Artis.

Lapsenes debijas dziesmu “Tukšpauris” Artis Dvarionas sarakstījis sadarbībā ar teksta autoru Igo, kuram pretīstāšanās agresīvajam austrumu kaimiņam nav sveša jau kopš Atmodas laikiem 80-to gadu beigās.

“Dziesma “Tukšpauris” var rezonēt dažādās nozīmēs, taču galvenokārt tas ir protesta vēstījums ar aicinājumu rīkoties un pielikt punktu totalitārisma režīmam aiz mūsu austrumu robežas”, piebils Artis.

Ar skatuves vārdu Lapsene, Artis mūziku šī projekta ietvaros iecerējis komponēt, aranžēt un producēt pats, piesaistot dažādus teksta autorus. “Šis notikums man ir īpašs ar to, ka pirmoreiz sevi realizēšu soloprojekta ietvaros, pašam komponējot, aranžējot un producējot savu mūziku, piesaistot dažādus tekstu autorus. Jāmin, ka šis nav vienas dziesmas projekts un protesta dziesma “Tukšpauris” ir kā starta pieteikums plašākam un tālejošākam muzikālajam mērķim”, turpina Artis.

Dziesmas tapšanā piedalījušies – Reinis Briģis (studijas līdzproducents), Reinis Kārkliņš (audio pēcapstrāde), Eduards Zagainovs-Veinbrants (videoversija).

Artis Dvarionas agrāk dziedājis grupās R.A.P. un TāTāTā, kuru pazīstamākās dziesmas ir “Dzīve bez apstājas” (pied. Igo), “Nekas vairs nav tā”, “Tu esi dinamīts”, “Ja nu tā esi tu” un citas.

Subscribe
Notify of
1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments
Luize
1 gads

Super dziesma 👏👏👏