Patrisha izdod singlu “Es varēju būt tā”

Patrisha izdod singlu “Es varēju būt tā”

2022. gada 12. maijs, Foto: Publicitātes

Talantīgā un košā dziedātāja Patrisha izdevusi dziesmu “Es varēju būt tā”, kā arī aicina savus klausītājus uz tikšanos vasaras koncertos.

“Savu jaunāko singlu “Es varēju būt tā” redzu kā pagrieziena punktu savā mūziķa karjerā, tās tapšanas process man ļāvis sevi apzināties kā nobriedušāku, pieredzējušāku un pārliecinātāku autoru un izpildītāju. Tieši tādēļ izlēmu arī paspēlēties ar tās vārdiem un nosaukumu, atsaucoties uz singlu “Es varu būt tā”, kas iznāca, kad man bija 17 gadi un naivāks skatījums uz sevi un lietām sev apkārt,” stāsta Patrisha.

“Dziesma stāsta par dzīvi kopā ar egocentrisku cilvēku, kura pasaule griežas tikai ap sevi, un par mirkli, kad attiecībās iestājusies abpusēja vienaldzība un bez sāpēm vari otram teikt, ka esi pazaudējis ko lielisku savā dzīvē. Ļoti priecājos dziesmas tapšanā sastrādāties ar Chris Noah, tāpat pateicos Dj Rudd par dziesmas producēšanu un mūziķim Fakts par mix&master nodrošināšanu,” Patrisha turpina.

Dziesmas autori ir Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča, Krists Indrišonoks, Rūdolfs Budze, kas to arī producējis. Singla mūzikas video veidojuši Policy Productions komanda, tās režisori ir Toms Upītis un Sintija Popena, klipa producents ir Mikus Zarāns.

Jaunā dziedātāja Patrisha plašākai auditorijai debitēja 2019. gadā, izdodot četrus singlus un minialbumu izdevniecības “Universal Music Group” paspārnē, kā arī saņemot “Zelta Mikrofona 2019” balvu par labāko gada debiju. Patrisha dzied un uzstājas jau kopš agras bērnības – piedalījusies vairāk nekā 60 vokālistu konkursos, gūstot godalgas gan Latvijā, gan ārvalstīs, un jau no 15 gadu vecuma uzstājusies ar savu pavadošo sastāvu. Šobrīd Patrisha ir viena no aktuālākajām jaunajām dziedātājām uz Latvijas popmūzikas skatuves.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments