Nikolajs Puzikovs izdod dejojamo dziesmu “Vienu soli”

Nikolajs Puzikovs izdod dejojamo dziesmu “Vienu soli”

2022. gada 14. jūlijs

Dziedošais Valsts policijas Ogres nodaļas policists Nikolajs Puzikovs pēc ilgākas klusēšanas klausītāju vērtējumam nodod savu jauno vasaras hitu “Vienu soli”. Dziesmas autori un izpildītājs to nosaukuši par “dejojamo dziesmu”. Jaunā skaņdarba autori ir vairāku Nikolaja pirmo hitu “Dievs tevi mīl”, “Meitene no 6. b” un “Mīlestības nevar būt par daudz” radītāji Artūrs Palkevičs (mūzika) un Guntars Račs (vārdi). Producenta lomu šoreiz atkal uzņēmās Artūrs Palkevičs.

Nikolajs: “Ļoti, ļoti gribējās kaut ko saulainu un aktīvu. Pandēmijas laiks mūs visus bija nogurdinājis un padarījis nedaudz gurdenus, bet tagad ir vasara un gribas dejot un izklaidēties. Domāju, ka šī dziesma būs pašā laikā!”

Dziesmas ierakstā piedalījušās arī Sindijas Tropas vadītās bērnu studijas “Spāres” dziedātājas Elija Velduma un Tīna Poļakovska, kuras redzamas arī dziesmas teksta video kadros.

Video veidojis producents Kaspars Rudzītis (Dween Production) un horeogrāfe Ieva Biteniece, kura pati arī ir redzama video un veidojusi dziesmas horeogrāfiju.

Studijā ir pabeigts arī darbs pie dziesmas remiksa versijas, kuru producējis radio raidījuma “Mājas ballīte” vadītājs Mārtiņš Pīzelis aka Mart Inc. Šonedēļ tā parādīsies visos populārākajos mūzikas starumēšanas portālos.

Kopumā Nikolajs nav laiku velti zaudējis, jo policijā ir kāpis pa karjeras kāpnēm un no kārtībnieka kļuvis par inspektoru. Bet jau šajā rudenī Nikolaju būs iespējams vērot kādā jaunā TV šov­ā! Viss notiek!

Nikolaja Puzikova pagaidām vienīgais studijas albums “Te nu es esmu” nāca klajā 2017. gada pavasarī, bet dziesma “Dievs tevi mīl” plūca laurus “Muzikālās bankas” dziesmu aptaujas finālā 2011. gadā.

Jauno dziesmu klausītāji var lejupielādēt vai klausīties šeit: https://orcd.co/vienusoli

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments