Reperis ansis izziņo koncertu Rīgā

Reperis ansis izziņo koncertu Rīgā

2022. gada 5. augusts

Šīs vasaras pēdējā nedēļas nogalē, sestdien, 27. augustā Rīgā, Andrejostas kvartālā notiks vasaras sezonu noslēdzošais anša koncerts. Tas būs laikmetam atbilstoši augstas klases repa šovs ar plašu viesmākslinieku klāstu, sākot ar pašmāju hip-hop lielākajām leģendām & beidzot ar pagrīdes skaļākajiem vārdiem.

“Pie šī šova strādājam ar labākajiem cilvēkiem, kādus vien lokāli  varam piesaistīt koncerta organizēšanai, un ja šogad vēl kāda iemesla dēļ neesat pieredzējuši, kā tas izskatās un izklausās dzīvē, jums ir vēl tieši viena iespēja to piedzīvot tepat, Rīgā. Tiem, ar ko šogad jau esam tikušies — tas nebūs koncerts, ko pirms tam būsiet jau kaut kur redzējuši.” — ansis.

ansis (īstajā vārdā — Ansis Kolmanis) ir viens no pazīstamākajiem un godalgotākajiem pašmāju hip-hop māksliniekiem. Vairākkārtējs Zelta Mikrofona ieguvējs un pirmais reperis, kas ir prestižās Austras balvas laureāts. Šogad oficiāli kā solo mākslinieks debitējis uz Latvijas festivālu lielākajām skatuvēm līdzās pasaules mēroga zvaigznēm.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments