Grupa Sub Scriptum izdot videoklipu un singlu “Siltumnīcā”

Grupa Sub Scriptum izdot videoklipu un singlu “Siltumnīcā”

2022. gada 1. septembris

Grupa “Sub Scriptum” izdot videoklipu un singlu “Siltumnīcā” mēģinot noskaidrot vai īstu mīlestību ir iespējams izaudzēt siltumnīcā.

Grupas līderis Kristers Rudzītis stāsta: “Mūsdienu pasaulē – viss ir dažu pogu attālumā, bet vai arī mīlestība?’’

Šoreiz vēlējāmies klausītāju pārsteigt ar garšīgu mūzikas video. Galvenajās lomās Liepājas teātra aktieris Hugo Puriņš un Līgas Libertes deju teātra dalībniece Anna Dombrovska, kas pārsteidz ar lielisku aktiermeistarību.

Ātri skrien ne tikai laiks, bet arī attiecību termiņi. Neaplaistot skaistu puķi tā var nobeigties, aplaistot par daudz tā var atkal nobeigties. Likumsakarīgi, ka mūzikas video uzņemts Valmieras “Siltumnīcā’’, kur mīlestība aug vismaz reizi nedēļā, jo šī ir iecienīta vieta kāziniekiem. Grupa Sub Scriptum atgādina, ka mazliet vēlāk pēc mūzikas videoklipa iznākšanas tiks izdots arī ‘’Behind The Scenes’’ (Aizkulišu video), atklājot skatītājam dažus trikus un noslēpumus, kas tika izmantoti veidojot mūzikas video.

Videoklipu autors – Elvis Lācis. Lielu paldies vēlētos teikt Pasākumu vietai ‘’Siltumnīca’’ kā arī Čilli Pizza (Valmiera) , kas bija ar mums visu filmēšanas procesu! Liels paldies  Valmieriešiem, Yamahas mūzikas skolai un ‘’Sveika Latvija’’ par atsaucību masu skatos.

Dziesma tapusi pašu veidotā radošajā nometnē kopā ar Latvijā zināmiem producentiem – Arni Račinski un Kasparu Ansonu.

 

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments