Lapsene rudeni sāk ar jaunu dziesmu un izziņo pirmo albumu

Lapsene rudeni sāk ar jaunu dziesmu un izziņo pirmo albumu

2022. gada 14. septembris

Mūziķa Arta Dvarionas dibinātais projekts Lapsene klausītājiem piedāvā savu jaunāko studijas darbu, dziesmu “Ēnu kabinets (Kas dārzā)” un izziņo albumu izdošanai pavasarī.

 

“Dziesma runā par to bērnības mantojuma daļu, kas vēlākā dzīvē traucē mums realizēt katram savu maksimālo potenciālu. Ne visiem bērnība atmiņās ir dzīves skaistākais laiks. Daudzi no mums daļu savas ikdienas enerģijas patērē cīņā ar pagātnes rēgiem. Un es pats, droši vien, neesmu izņēmums”, atklāts ir Artis Dvarionas.

Lapsenes trešais singls tapis sadarbībā ar Latvijā pieprasīto producentu Rūdolfu Budzi (DJ Rudd), kurš strādājis pie Dona, Astro’n’out, Mesas, Triānas Parka, Aminatas un citu mūziķu ierakstiem.
“Šī sadarbība rezultējusies ar intriģējošu pagriezienu Lapsenes skanējumā. Lai arī mūzikā esmu ar pieredzi, šis projekts vēl ir jauns un savu īsto skanējumu vēl tikai meklē. Un ar prieku varu teikt, ka jaunā dziesma ir plats solis vēlamajā virzienā”, saka projekta autors.

 

Līdz ar jaunās dziesmas publiskošanu, Lapsene izziņo arī savu pirmo albumu, kuru plānots izdot nākamā gada pavasarī.

“Tas ir projekta pirmais lielais atskaites punkts, uz kuru vēlos tiekties. Rudeni un ziemu paredzu kā radoši ļoti aktīvu laiku, un līdzās albuma izdošanai, pavasarī plānoju arī pirmās uzstāšanās”, turpina Artis.

 

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments