Sudden Lights un ZEĻĢIS izdod dziesmu “Jasmīns”

Sudden Lights un ZEĻĢIS izdod dziesmu “Jasmīns”

2022. gada 7. septembris

Gatavojoties koncerttūrei “Miljards vasaru”, grupa “Sudden Lights” kopā ar tūres īpašo viesi, daudzsološo Latvijas hip-hopa jaunās paaudzes reperi ZEĻĢI, laiž klajā albuma dziesmu “Jasmīns” jaunā skanējumā. Dziesmai sadarbībā ar režisoru Rihardu Romušu tapis arī videoklips.

“Kad sākām gatavoties tūrei, papildus citiem pārsteigumiem, kas mums padomā, uzreiz bija skaidrs, ka vēlamies iekļaut priekšnesumu kopā ar ZEĻĢI. Tā nu vārds pa vārdam ideja izauga līdz kopīgam ierakstam. “Jasmīns” ir dziesma ar urbānu noskaņu jau savā albuma versijā, tāpēc šķita tikai loģiski, ka tieši tai radīsim dueta versiju ar ZEĻĢI. Varam pačukstēt, ka koncertos šis nebūs vienīgais mūsu kopdarbs,” stāsta Sudden Lights.

Dziesmas videoklips veidots sadarbībā ar producenti Lāsmu Neulāni un režisoru, scenāristu Rihardu Romušu. Tas ir stāsts par kuģa pazušanu vētrā un krastā palikušās komandas centieniem nodibināt sakarus, lai rādītu ceļu mājup. Spriedzes apstākļos tiek piesaistīts žurnālists, kas iegūst unikālu materiālu sižetam. Klipa filmēšana norisinājās divas dienas.

ZEĻĢIS atzīst: “Bija liels pagodinājums sadarboties ar Sudden Lights. Jau vairākus gadus cieši esmu sekojis grupai līdzi un ir ļoti patīkami, ka šobrīd esam vienojušies kopīgā projektā. Ar puišiem esam izveidojuši veiksmīgas, vieglas attiecības un noteikti varu teikt, ka pateicoties tam, filmēšanas process noritēja vēl aizraujošāk. Bija patīkami strādāt ar tik profesionālu komandu, labi pavadīts laiks un neatsverama pieredze.”

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments