Aivo Oskis izdod eksperimentiem piesātinātu video dziesmai “Saderam”

Aivo Oskis izdod eksperimentiem piesātinātu video dziesmai “Saderam”

2022. gada 18. oktobris

Aivo Oskis izdod ar dažādiem vizuāli košiem eksperimentiem piesātinātu videoklipu dziesmai “Saderam”, kas iekļauta viņa debijas albumā “Suvenīrs”.

Dziesmas “Saderam” pamats ir stāsts par attiecībām un to, cik ļoti dažādi tās iespējams uztvert katram no mums. Cits uzskatīs, ka attiecības ir kristāls, kas mūžam pulējams, cits tās vērtēs kā darbu un pūliņus, vēl kāds eksperimentēs, cenšoties atrast ideālo laimes formulu. “Šajā videoklipā ir attēlots ideālās saderības formulas meklēšanas process. Arī man pašam ir bijis tā, ka attiecībās ir jāmācās pielāgoties otram, jo, ja cilvēks kādu laiku ir bijis viens, ir pierasts dzīvot tā, kā tikai pašam ir ērti, ir pierasts, ka pārsvarā ir jārēķinās tikai ar sevi. Attiecībās tomēr ir jāiegulda darbs, laiks, ir jāmācās, tāpēc nereti tiešām var burtiski noderēt dziesmā dzirdamais – saderam, ka mēs abi divi labi kopā,” stāsta Oskis. “Saderam” mūzikas un vārdu autori ir Anna Zankovska, Aivo Oskis un Kaspars Ansons, kurš ir arī singla studijas producents.

Videoklipa idejas autors ir pats Oskis, kurš dziesmas stāstu iztēlojās kā vizuālu piedzīvojumu, iejūtoties vēl nebijušā ampluā – teju kā trakais profesors, kurš meklē atbildes, eksperimentējot ar to, kas sanāk, kas nesanāk. To visu realizēt un eksperimentus vizualizēt palīdzēja laboratorijas “Zinātnes zona” profesionāļi. Videoklipa operators ir Kaspars Kambars, bet par mūziķa grimu parūpējās Jana Kozlova.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments