Dziedātāja Jana piedāvā dziesmu “Laimīgas beigas”

Dziedātāja Jana piedāvā dziesmu “Laimīgas beigas”

2022. gada 18. oktobris

Anglijā dzīvojošā Jana saviem klausītājiem prezentē jau otro singlu latviešu
valodā. Dziesma “Laimīgas beigas” tapusi sadarbībā ar producentu no Rīgas
Rodionu Gordinu.

Stāsts ir par pieaugšanu, mīletību pret sevi, par ilgām un sāpīgām attiecībām. Ar šo vēstījumu Jana vēlās motivēt citus nebaidīties aiziet prom no toksiskajām situācijām. Jana pati tikusi iespaidota un, lai gan parasti pasakās vienmēr ir laimīgas beigas, bet mēs nedzīvojam pasakās. Mēs arī esam pelnījuši tikt cienīti un būt laimīgi attiecībās.

Jana gan raksta, gan producē savas dziesmas pati. Šīs prasmes un vēlmi, dziedātāja apguva Lielbritānijas koledžā un universitātē. Viņas producētās dziesmas angļu valodā ir atskaņotas BBC Radio Introducing un Amazing Radio UK/US. Janas lielais mērķis ir iedvesmot vairāk meiteņu sajust interesi un kļūt par producentēm, laužot vecos stereotipus, jo šobrīd sievietes mūzikas industrijā pārstāv mazāk nekā 5% producentu .

Jaunā dziesma ir tikai pirmie Janas soļi latviešu mūzikā. Līdz vasarai Jana un Rodions plāno ierakstīt dziedātājas pirmo latviešu EP albumu, apvienojot Latvijas un Anglijas popdance skanējumu, kas radīs jaunas vēsmas šī brīža Latvijas mūzikas tirgū.

Jaunais singls “Laimīgas beigas” ir pieejams visos straumēšanas servisos – https://fanlink.to/laimigasbeigas

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments