Normunds Rutulis publisko jaunu dziesmu 80to gadu manierē

Normunds Rutulis publisko jaunu dziesmu 80to gadu manierē

2022. gada 31. oktobris

28.oktobrī, visās straumēšanas un lejupielādes platformās nokļuvis Normunda Rutuļa jaunākais ieraksts SĀKT NO JAUNA, kas radīts kopā ar producentu un dziesmas autoru Artūru Palkeviču, vārdu autoru Oskaru Deigeli un dziedātāju Beatrisi Heisleri.

“Cik neparasti ir atgriezties laikā, lai varētu sākt no jauna! Man patīk šis atgriešanās process un virtuālā nokļūšana laikā, kad pats biju tīneidžeris, un to laiku mūzikā veldzējos katru vaļas brīdi. Nu tā ir ielipusi manā mūzikas krātuvē uz mūžu. Tāpēc Artūra piedāvājums iedziedāt viņa dziesmu man bija kā svaiga gaisa malks un es nolēmu sākt no jauna to, kam iepriekš neatlika nedz vaļas, nedz arī bija labvēlīgs zvaigžņu stāvoklis. Ļoti patīk šāda 80-to gadu elektroniskā pop piegarša, turklāt, Artūra muzikalitāte un “hitmeikera” dotības, teicami apvienojas arī šajā dziesmā. Tāpat priecājos par Oskara Deigeļa talantu spēt radīt dziesmai kažociņu jeb vārdus, kas burtiski uzbur jaunu, paralēlu pasauli. Un vēl, kopā ar Beatrises Heisleres smalkjūtīgo vokālu, mums ir izdevies radīt vairāku pasauļu savienošanos. Kur, nu vēl Madaras Dzintaras veidotais liriku video, kas to visu lieliski paspilgtina!”, tā Normunds Rutulis.

“Pirms kāda laika tapa melodija, bet bez vārdiem. Izpalīdzēja Oskars Deigelis. Kas attiecas uz izpildītāju, es šajā melodijā un aranžējumā sadzirdēju Normunda balsi. Paldies viņam par atsaucību! Ceru, ka klausītāji novērtēs mūsu kopdarbu!”, lakonisks ir Artūrs Palkevičs.

Šim oriģināldarbam sekos arī vairākas citas versijas, kas tiks izdotas tuvākajā laikā.

Straumē vai lejupielādē https://fanlink.to/saktnojauna

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments