Ar debijas singlu “Nemiers” pašmāju mūzikas industrijā uzmirdz jauns vārds – Viktorija

Ar debijas singlu “Nemiers” pašmāju mūzikas industrijā uzmirdz jauns vārds – Viktorija

2022. gada 1. novembris

Savu debijas singlu “Nemiers” publicē jaunā dziedātāja Viktorija, kura ir mūziķes Agneses Rakovskas un viņas izveidotās mūzikas platformas “Zvaigznājs” atklājums.

Dziesma “Nemiers” tapusi “Zvaigznāja” jauniešiem organizētajā mūzikas rakstīšanas sesijā, un to sarakstījusi Viktorija kopā ar diviem citiem jaunajiem mūziķiem – Orentu Šaškovu un Megiju Brisku. Dziesmas līdzautori ir arī pieredzes bagātie mūziķi Agnese Rakovska un Matīss Repsis, kurš ir arī dziesmas producents. “Dziesma tapa man pavisam neierastā vidē – “Zvaigznāja” dziesmu sesijā. Man tas šķita ļoti nepierasti, jo nekad neko tādu nebiju darījusi, taču šis process paliks atmiņā kā ļoti interesants un jautrs, mēs labi pavadījām laiku un radījām, manuprāt, ļoti skaistu dziesmu. Pirms tam nekad nebiju rakstījusi dziesmas pati, bet vienmēr esmu sapņojusi kļūt par dziedātāju. Ļoti priecājos, ka šī dziesma ir ieraudzījusi dienasgaismu un esmu ļoti priecīga, ka Agnese un citi mentori, ar ko strādājām “Zvaigznājā”, ir ieraudzījuši manī lielu potenciālu,” saka Viktorija.

Singls ir par jauniešiem, kuri ir padsmitnieku vecumā un ir savas dzīves ceļa sākumā, cenšoties saprast, kas ir laime, kas ir dzīve, mēģina atrast sevi, lai saprastu, ko vispār dzīvē vēlas darīt, kādu ceļu iet, kam pievērsties. “Manuprāt, šī dziesma lieliski atspoguļo arī mani, kad es sev pati uzdodu jautājumus, piemēram, kas es esmu un kāda ir mana loma šajā pasaulē? Tie ir lieli jautājumi, uz kuriem meklēju atbildes. Manā vecumā daudzi vēl nezina, ko vēlas, kādu dzīves ceļu izvēlēties, īpaši vidusskolas laikā. Es domāju, ka katrs kaut reizi dzīvē sev ir uzdevis kādu no šiem jautājumiem, un es neesmu izņēmums, tāpēc domāju, ka cilvēki spēs šo mirkli sasaistīt arī ar savām izjūtām,” saka Viktorija.

Dziesmai “Nemiers” tapis arī videoklips, kas filmēts Berģu mūzikas un mākslas pamatskolā – tajā attēlota skolas dzīve, jo stāsts kopumā ir par pusaudžiem. Galvenajā lomā iejūtas pati Viktorija, bet klipā redzamas arī deju studijas “Pro-X” dejotājas. Videoklipa idejas autore ir Agnese Rakovska.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments