Grēta izdod debijas mini albumu “Vēl aizvien man sapņos”

Grēta izdod debijas mini albumu “Vēl aizvien man sapņos”

2022. gada 10. novembris

Jaunā dziedātāja Grēta, kas plašākai publikai kļuva pazīstama uzvarot “X Faktora” ceturtajā sezonā, izdevusi debijas mini albumu “Vēl aizvien man sapņos”. Albuma pavadošais singlis ir spēcīgā balāde “Vai tu vari mani pasargāt”.

Singla “Vai tu vari mani pasargāt” video versija:

”Mana pirmā albuma iznākšana ir ļoti īpašs notikums. Esmu neizsakāmi pateicīga visiem talantīgajiem mūziķiem, kas piedalījušies tā tapšanā, ” stāsta Grēta. “Albuma nosaukums pie manis nāca ilgi, bija svarīgi, ka tas ne tikai simbolizē laiku un notikumus pēc “X Faktora” uzvaras, bet arī manas emocijas, kurās mijās gan prieks, gan nereti arī nespēja noticēt visam, kas tik strauji noticis,” Grēta turpina.

Albums tapis vairākās dziesmu rakstīšanas nometnēs, kurās piedalījušies tādi autori un producenti kā Māra Upmane-Holšteine, Chris Noah, rolands če, Edavārdi, Dagnis Roziņš, JJ Lush, xantikvariāts, Kristaps Ērglis, DJ Rudd, kā arī ukraiņu producents Edgars Vilcāns.

Grētas debijas mini albuma iznākšana tikai sagaidīta 9.novembra vakarā restorāna ”AOK City” mājīgajās telpās. Prezentācijas pasākumā Grēta savus viesus priecēja ar akustiku koncertu.

Plašāka publika iepazina Grētu pēc viņas dalības un uzvaras TV3 šova “X Faktors” ceturtajā sezonā. Grēta ieguvusi muzikālo izglītību Talsu mūzikas skolā, Ventspils mūzikas vidusskolā un Rīgas Doma kora skolā, bet patreiz turpina mācības Latvijas Universitātē. Līdz šim Grēta darbojusies grupā “Insomnia”, piedalījusies izrādē “Kaupēn, mans mīļais” un Mārtiņa Brauna koncertprogrammā “Veltījums”. 2021. gada nogalē Grēta pievienojusies “Universal Music Group” mākslinieku saimei.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments