Katrīna Gupalo izdod masāžas himnu un mūzikas videoklipu “Masas”

Katrīna Gupalo izdod masāžas himnu un mūzikas videoklipu “Masas”

2023. gada 5. janvāris

Katrīna Gupalo publicē singlu un mūzikas video “Masas”, kurš pilnībā veltīts masāžas tēmai un atklāj visu terapijas procesu sākot no pierakstīšanās uz seansu, līdz pat ekstāzei. Dziesma tapusi, lai iedvesmotu klausītājus gatavoties vasarai un festivālu sezonai – rūpēties par savu ķermeni un dvēseli, atrast laiku sev un smelties enerģiju jauniem piedzīvojumiem.

Singlu “Masas” Katrīna Gupalo radījusi kopā ar spēcīgo latviešu – ukraiņu producentu komandu “Varslaff ’n’ Edwolf” jeb Armandu Varslavānu un Edgaru Vilcānu. “Pēc dziesmas “Dur Prom” panākumiem studijā ir ārkārtīgi noslogots darba grafiks, bet kādu dienu parādījās tieši 40 minūtes brīva laika, tāpēc mēs nolēmām izmēģināt, ko iespējams radīt tik īsā laikā. Tieši tik ātri tapa dziesma “Masas”. Pēc tam gan sekoja ilgs un smalks dziesmas pulēšanas un pilnveidošanas process. Mēs iedvesmojāmies no labākajiem – Bermudu Divstūra, un sapņojām par to, kā šī dziesma varētu skanēt kādā festivālā, piemēram, “Positivus” ” – atklāj dziesmas autori.

Jāņa Romanovska radītajā videoklipā tiek atklāta masāžas procedūru maģiskā iedarbība uz cilvēku miesu un garu. Šis ir jau otrais Katrīnas Gupalo videoklips, kur galvenajā lomā ir izcilais aktieris Ģirts Krūmiņš. Masieres lomā iejutās mūziķe Katrīna Dimanta, savukārt masāžas salona administratores Sarmītes pienākumus veica pati Katrīna Gupalo. Mūzikas video stiliste ir Gerda Šulce, fotogrāfe Šeila Orlova, grima māksliniece Juliana Andrejeva.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments