Intars Busulis kopā ar “Abonementa orķestri” un “GG Choir” publisko jaunu kompozīciju – “Āmen”

Intars Busulis kopā ar “Abonementa orķestri” un “GG Choir” publisko jaunu kompozīciju – “Āmen”

2023. gada 23. februāris

Kā informēja mūziķa pārstāvji, dziesma ir “aicinājums ticēt cilvēcībai, kas dod cerību nākotnei, neskatoties uz pasaules notikumiem, nelaimēm, dabas katastrofām. Tā ir cīņa par brīvību visos laikos un notikumos.”

Intars Busulis atklāj, ka šī dziesma tapusi ļoti spontāni, vēl pirms Krievijas kara uzbrukuma Ukrainai, taču pēc šī notikuma uzreiz atnākusi skaidrība, par ko lūgt. “Ceru, ka cilvēkiem šī dziesma palīdzēs sajust sevī spēku un ar jaunu sparu rast iespēju atbalstīt visus, kuru dzīvība ir apdraudēta un kurus pārņēmis izmisums”, stāsta Intars.

Intars Busulis, “Abonementa orķestris” un gospeļkoris “GG Choir” dziesmu “Āmen” izpildīs divos labdarības koncertos, kas veltīti Ukrainas atbalstam. Tā skanēs 24. februārī koncertā “Veltījums Ukrainai”, kas norisināsies atjaunotajā Rīgas Cirka arēnā, un 25. februārī koncertā “Ukrainas brīvībai”, kas tiks organizēts pie Rīgas Kongresu nama.

Skaņdarba mūzikas autors ir Intars Busulis, teksta autore – Kate Elpo, aranžējumu veidojis Reinis Sējāns. Dziesmas producenti – Reinis Sējāns un Jānis Aišpurs. Šī dziesma ir pirmais singls no Intara Busuļa albuma, kas gaidāms rudenī.

 

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments