Liene Greifāne un YDJ vienojas kopīgā dziesmā

Liene Greifāne un YDJ vienojas kopīgā dziesmā

2023. gada 22. februāris

Producentu apvienība YDJ, kas sadarbojas ar spožākajām latviešu popmūzikas zvaigznēm, izdevusi jaunu dziesmu “Netālu no Esplanādes”. Šoreiz dziesmu iedziedājusi spēcīgās balss īpašniece Liene Greifāne, kura agrāk bija pazīstama ar pseidonīmu Liene Candy un saviem hitiem “Rīts ir tālu vēl” un “DJ Sirds” un “Saplūstam”.
“Netālu no Esplanādes” līdzautors un arī vārdu autors ir mūziķis un dziedātājs Oskars Deigelis.
“Lai arī Liene regulāri spridzina interneta komentētāju aprindas ar savu skatījumu par aktuālām tēmām Latvijā, mēs pirmām kārtām Lieni uzskatām par lieliskas balss īpašnieci, kas ideāli piemērota popmūzikai,” saka apvienības YDJ producenti Lotars Lodziņš un Jānis Kalve. “Mēs regulāri, strādājot studijā, mētājam idejas un taisām dziesmu demo. Šoreiz mēs kopā ar Oskaru Deigeli reizē aptvērām, ka sen neesam dzirdējuši Lienes balsi. Izlēmām situāciju labot un piedāvājām dziesmu viņai. Liene neatteica, un rezultātu varat dzirdēt “Netāļu no Esplanādes” formā.” Papildus vokālus iedziedājusi Ilona Vaitava.
Dziesmai tapuši arī divi aktuāli remiksi, kas atrodami visās mūzikas straumēšanas platformās. Viens tapis sadarbībā ar DJ Uga, kurš regulāri griež Latviešu hitu ballītes Latviešu hitu radio raidījumā “Deju grīda”, bet otra remiksa autors ir DJ Mart INC, kurš darbojas arī Latvijas Radio 2, kur producē savu latviešu deju mūzikas raidījumu.
“Jebkura no dziesmas versijām lieliski iederēsies ikvienā mājas ballītē,” sola tās autori.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments