“X Faktora” finālists Viktors Buntovskis nāk klajā ar savu pirmo singlu

“X Faktora” finālists Viktors Buntovskis nāk klajā ar savu pirmo singlu

2023. gada 16. februāris

Otrās vietas ieguvējs konkursā ‘’X Faktors’’ Viktors Buntovskis turpina priecēt savus sekotājus un izdod savu pirmo dziesmu un mūzikas video – ‘’Mēness’’.
Dziesma tapusi sadarbībā ar mūziķiem Reiku un Mārtiņu Rudzīti.

“Šī dziesma ir pateicība visiem maniem atbalstītājiem gan “X Faktora” laikā, gan pēc tā, jo esmu saņēmis neskaitāmas motivējošas ziņas, kuras liek neapstāties pēc šova, bet radīt pašam un darboties mūzikas jomā arī turpmāk. Šī ir mana pirmā dziesma no vairākām, kas taps šī gada ietvaros, tāpēc sekojiet līdzi manām aktivitātēm sociālājos tīklos un, pavisam drīz, ceru Jūs iepriecināt ar jauku sadarbības dziesmu,” dara zināmu Viktors.

Mūzikas videoklipā piedalās arī modele Hanna Cuprijanoviča. Video filmējis operators Harijs Blāze.

Mūzikas video režisors ir tautā zināmais reperis/multimāklsinieks Reiks, kurš sadarbību ar Viktoru Buntovski ir uzsācis salīdzinoši nesen un izsakās sekojoši: ”Pamanīju Viktoru “X Faktorā” un, jau tad, sapratu, ka šim džekam ir liels potenciāls un labprāt viņam palīdzētu to attīstīt. Pēc laika, redzot, ka Viktors nav izdevis nevienu dziesmu, nolēmu viņam uzrakstīt un piedāvāt sadarbību. Tā mēs satikāmies un, jau pirmajā tikšanās reizē, šo dziesmu uzrakstījām. Tā kā man ir pieredze dziesmu rakstīšanā, producēšanā un klipu veidošanā, zinu, ka varu Viktoram dot padomus un palīdzēt attīstīt viņa talantu. Man ir prieks redzēt, kā viņš klausās, attīstās un seko saviem sapņiem. Domāju, ka šis ir tikai sākums”.

 

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments