Aleksandra piedāvā jaunāko dziesmu NEDEJOŠU, un ar telefonu filmētu videoklipu

Aleksandra piedāvā jaunāko dziesmu NEDEJOŠU, un ar telefonu filmētu videoklipu

2023. gada 29. marts

“Pašpārliecinātība un pašpietiekamība…” ir pirmie vārdi par dziesmas vēstījumu, kurus izsaka darba autore. Dziesma savā būtībā aicina apzināties sevi un būt neatkarīgam. Filmējot bez jebkādas profesionālās tehnikas, bet vien ar telefonu, pāris cilvēku lokā, izpildot iestudētu horeogrāfiju un izmantojot telpā pieejamos resursus, tapis arī dziesmas videoklips.

Singls “Nedejošu” ir aktīvs pop un r&b stila darbs, ar kuru iecerēts iekustināt klausītāju, tajā pašā laikā radot nostaļģisku un pazīstamu sajūtu, skaņdarbā iekļautie elementi asociējas ar senāku laika posmu mūzikā.

Aiz singla video izveidojies interesants stāsts- pirmā doma bija veikt filmēšanu ar tam paradzēto kameru, gaismām un papildlīdzekļiem, taču, kā gadās, īstajā dienā šī elektronika nedarbojās korekti. Kad šķita, ka dienas plāni ir vējā un laiks nolaist rokas, Aleksandra ierosināja pamēģināt to nofilmēt ar telefonu. Pierādījās, ka radošums ir visa pamatā. Klipā pamanāmo horeogrāfiju veidojusi Lelde Kurzemniece, sadarbojoties ar Aleksandru.

Dziesmas producents un aranžējuma autors ir Oskars Barsuks, bet skaņas inženiera lomā pie dziesmas strādājis Jānis Jačmenkins.

Aleksandra aktīvi darbojās latvijas mūzikas vidē jau vairākus gadus. Līdz šim ir izdevusi  singlus “Rozā Gaismas”, “Viss Sākās No Jauna” sadarbībā ar mūziķi un producentu Oskaru Barsuku un skaņu inženieri Jāni Šmēdiņu jeb Faktu. Dziedātāja piedalījusies šovos – konkursos “X Faktors”, “Gudrs Vēl Gudrāks”, “Ghetto Faktors”.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments