Dziedātāja Saint Levića izdod dziesmu “Pieradini mani”

Dziedātāja Saint Levića izdod dziesmu “Pieradini mani”

2023. gada 9. marts

“Pieradini mani” tika sarakstīta “RIGaLIVE” 8. sesijas laikā, kad organizatoru izveidotajā komandā kopā strādāja dziedātāja Saint Levića (īstajā vārdā Santa Daņeļeviča), dziesmu autore un izpildītāja Lūcija Sičevska un producents, dziedātājs, dziesmu autors Patriks Peterson.

Kā vēsta dziesmas autori, šis singls ir personīgās pieredzes un dažādu cīņu ar sevi atspoguļojums, un tas sniedz vēstījumu par mīlestību, dzīvību, atmiņām un mieru. Šī dziesma ir par labo mirkļu lološanu un miera atrašanu starp dažādajiem izaicinājumiem, ko sniedz dzīve. “Esmu neizsakāmi priecīga nodot šo dziesmu klausītājiem. “Pieradini mani” ir man ļoti īpaša dziesma, tāpēc ceru, ka tā ar savu vieglo un melodisko skanējumu spēs ienest mierinājumu ikviena cilvēka dzīvē tieši tad, kad tas visvairāk nepieciešams. Liels paldies “RIGaLIVE” par šo nometni, kurā izdevās realizēt savas radošās idejas, kā arī par atbalstu,” saka dziedātāja Saint Levića.

Singlam tapis arī videoklips, kā pirmizrāde paredzēta 8. martā. Tajā atspoguļots, kā tā galvenā varone “uzlaiko” dažādu sieviešu tēlus, kas simbolizē brīvību savā pašizpausmē un to, ka mēs katrs pavisam noteikti varam būt tāds, kāds esam. Videoklipa režisore un operatore ir Katerina Jakovļeva.

 

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments