KATŌ vakarkleitā reklamē majonēzi un izdod jaunu singlu

KATŌ vakarkleitā reklamē majonēzi un izdod jaunu singlu

2023. gada 5. aprīlis
Klajā nācis dziedātājas KATŌ jaunākais mūzikas videoklips dziesmai “Teikšu, kā ir”, ko vizuāli uzbūrusi režisore Elvīra Blumfelde un operators Ivo Skanstiņš. Šis ir pirmais singls, kopš 2021. gada rudenī izdotā albuma “Es tā jūtos”.

Dziesmas “Teikšu, kā ir” tēls, izdzīvojis dusmas un aizvainojumu par attiecību noslēgšanos, sāk emocionālu cīņu pats ar sevi. Teiciens “prom no acīm, ārā no sirds” šī tēla sakarā nedarbojas – ilgas valda pār citām emocijām. “Iespējams, kāds uzskatīs, ka šī ir kārtējā dziesma par mīlestību, bet jāatzīst, ka cilvēku savstarpējo attiecību līkloči, nemainīgi, ir mans iecienītākais temats. Rakstot tas paver iespēju izdzīvot dažādus scenārijus un meklēt situāciju risinājumus, jo divu pilnīgi vienādu attiecību modeļu nav” par dziesmu stāsta KATŌ.

“Kopā ar klipa operatoru Ivo Skanstiņu izstrādājām ideju, lai filmēšanas laukuma aizkulises nestu tām tik neierastajā priekšplānā. KATŌ izspēlē dažādu profesiju pārstāvjus, bez kurām filmēšana nevarētu notikt, bet tās vienmēr paliek kā “pelēkie kardināli”. Dziedātājas atveidotie klipa tēli profesionāli veic savus tiešos darba pienākumus, kolēģiem nenojaušot par viņu emocionālo pasauli un personīgajām problēmām, kā tas, jebkurā profesijā, mēdz būt arī ikdienā,” mūzikas videoklipu komentē E. Blumfelde.

Lūdzot sniegt savu viedokli par dziesmu, jeb, “pateikt, kā ir” dziedātāja 18. februārī, savā dzimšanas dienā, atskaņoja kompozīciju tādiem pašmāju mūziķiem kā Bermudu Divstūris, Būū, Citi Zēni, Dons, Elīza Legzdiņa, Kaizers, Māra Upmane-Holšteine, Rolands Če un Zeļģis.  Pirmās reakcijas tika notvertas arī īsos video ierakstos un publicētas sekotājiem sociālajos tīklos.

“Filmēšanas laukuma” skatu gūt izdevies pateicoties nozarē zināmo uzņēmumu “Arkogints” un “CineveraLV” tehniskajam nodrošinājumam, kas tika izvietots Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma kino studijas telpās.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments