strübergs ar Horenu izdod vasarīgu kopdziesmu “Mana sirds”

strübergs ar Horenu izdod vasarīgu kopdziesmu “Mana sirds”

2023. gada 27. aprīlis

Ieskandinot tuvojošos vasaru, reperis un producents strübergs un Latvijas spilgtākais regeja mākslinieks, viens no apvienības “Riga Reggae” līderiem, Horens Stalbe nodevuši klausītājiem jaunu kopīgu singlu “Mana sirds”.

Jaunā dziesma ir vēstnesis strüberga un Horena Stalbes gaidāmajam kopalbumam, kuru mākslinieki sola paspēt izdot vēl pirms vasaras. Iepriekšējā strüberga un Horena Stalbes sadarbība bija 2019.gadā, kad strübergs vēl esot supergrupas “Singapūras Satīns” sastāvā sarakstīja dziesmas “Piededzini Mann” piedziedājumu un melodiju. Dziesmai tika pieaicināts arī regeja mākslinieks Horens Stalbe. “Piededzini Mann” kļuva par panākumiem bagātāko grupas “Singapūras Satīns” singlu un vienu no spēlētākajām dziesmām Latvijas radiostacijās un digitālajās platformās.

“Mana sirds” mūzikas un teksta autori ir strübergs un Horens Stalbe, dziesmas ierakstu un pēcapstrādi veica Punkts uz I (Ingus Šusts) “Kreisā Krasta studijā”. Vizualizācijas veidoja māksliniece Laima Kozule.

strübergs (īstajā vārdā Kristaps Strūbergs) ir repa mākslinieks, mūziķis, producents un bītmeikers no Viļāniem. Bijušais supergrupas “Singapūras Satīns” dalībnieks (zināms kā Sushi Takeout), aktieris un muzikālā šova “Balss Maskā” uzvarētājs. Pašmāju mūzikā sevi pieteica 2010. gadā kā bītmeikers ar pseidonīmu milktune. 2015. gadā kopā ar tā laika biedriem izveidoja grupu “Singapūras Satīns”, kas vietējo repa spēli apgrieza kājām gaisā. Sākotnēji bija atbildīgs par mūziku un dziesmu skanējumu grupā, ierakstījis vairākus “Singapūras Satīna” hitus un to piedziedājumus, tostarp “Blingi”, “Bambaleo”, “Benz”, “Ir vērts”, kā arī klausītāko grupas dziesmu “Piededzini Mann” ar Horenu Stalbi.

Horens Stalbe ir Latvijā aktīvākās regeja grupas “Riga Reggae” viens no līderiem. Apvienība sevi uz mūzikas skatuves pieteikusi 2014. gadā, kopš tā brīža ir arī vienīgā aktīvā sava žanra pārstave Latvijā. Grupa izpilda gan savas, gan citu autoru kompozīcijas, kas skar sociāli svarīgas, bet vienkāršas un visiem labi saprotamas vērtības. “Riga Reggae” projekta līderi – Horens un Speiss – sniedz arī akustiskus koncertus divatā, kā arī abi ir aktīvi dīdžeji, kuri atskaņo regeju dažādos festivālos, pasākumos un klubos.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments