Jānis Stībelis izdod jaunu dziesmu “Viegli nāk, viegli iet”

Jānis Stībelis izdod jaunu dziesmu “Viegli nāk, viegli iet”

2023. gada 24. maijs

“Viegli nāk, viegli iet”  ir jaunākais singls no septembrī gaidāmā jaunā albuma, kura prezentācijas koncerts iecerēts VEF kultūras pilī, 22. septembrī, tieši Jāņa dzimšanas dienā.

Jānis stāsta:” Dziesmas tēma man bija radusies jau pirms kāda laika, domājot par lietām mūsu dzīvēs, kuras nenāk tik viegli , tās prasa pamatīgu darba un laika investīciju. Un tad pēkšņi notiek kas tāds, ko nebiji plānojis, iecerējis un tas atnāk tik viegli, kā no debesīm nokritis. Paskatoties vēlāk no malas, pret vieglajām lietām mēs bieži neizturamies nopietni, bet ilgākā laika periodā paliek tas kas nācis ilgāk, ar darbu, pacietību un mīlestību. Un tomēr, dažreiz ir tik jauki dzīvot vieglāk, izbaudot vieglos dzīves mirkļus.”

Mūzikas un teksta autors, kā arī dziesmas producents ir Jānis Stībelis. Dziesmas ierakstā un tapšanā piedalījas Andrejs Jevsjukovs, Annemarija Moiseja, Emanuels Kutrona, Marks Takers, Jānis Kalve

Video tapšanu šoreiz uzticēts Izraēlas vizuālajai kompānijai Lev studio Ltd, kur, piemeklējot tēmas, tika izmantots arī mākslīgais intelekts.

 

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments