Reiks nāk klajā ar nostalģisku himnu par mūziķa dzīvi “Rajons ar mani”

Reiks nāk klajā ar nostalģisku himnu par mūziķa dzīvi “Rajons ar mani”

2023. gada 17. maijs

Savā jaunākajā veikumā reperis atskatās uz līdz šim uz skatuves piedzīvoto , kā arī velta pateicības vārdus draugiem un atbalstītājiem.

“Dziesma par rajonu. Dziesma par draugiem. Lai kādās grūtībās, vai piedzīvojumos mēs nonāktu, cilvēki, ar ko kopā esam auguši, pat, ja atrodas tālu un katrs savā pasaules malā, tomēr ir mums. Un vajadzīgākajos brīžos, gan atmiņās, gan sirdīs, vai reāli fiziski – ir ar mums. Rajons ir manī. Tu vari izņemt džeku no rajona bet nevari izņemt rajonu no džeka. Arī par to ir šis stāsts. Uzaugu Zasā, Zolitūdē, Ziepniekkalnā, zīmējis grafiti, breikojis, repojis un izdzīvojis pilnu hiphop rajona dzīvi. Šis klips ir mīlestības vēstule hiphopam. Tas tapis Ņujorkā, kas ir hiphopa mājas,” par jauno singlu izsakās Reiks.

Filmējot mūziķis izstaigājis leģendāras vietas. Bruklinu, kur audzis ASV hiphopa zvaigzne Notorious BIG, nobraucis garām Kvīnsai, no kurienes ir reperis 50 Cent, kā arī kādu laiku padzīvojis Bronksā, no kurienes nāk daudzi leģendāri hiphopa pamatlicēji. “Dziesma man nozīmē daudz un klipā redzami arī tēli un simbolika, no kuras esmu iedvesmojies, sākot savu repa karjeru agrā jaunībā – 12-13 gados,” piebilst mākslinieks.

Dziesmu “Rajons ar mani ” veidojis Reiks, sadarbībā ar producentu, mūziķi Mārtiņu Rudzīti.
Singls izdots sadarbībā ar “Made In Baltics Entertainment”.

Reiks ir zināms arī kā viens no grupas Olas dalībniekiem un savu karjeru uzsāka kopā ar draugu Dāvidu Strazdiņu.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments