Vultura laiž klajā singlu ar nosaukumu ŠĶEL

Vultura laiž klajā singlu ar nosaukumu ŠĶEL

2023. gada 20. jūlijs
 ir publicēts VULTURA singls ar nosaukumu “ŠĶEL”, kas ir trešā dziesma latviešu valodā. Pirmā dziesma dziedātājas karjerā, kuras video klips  ir ,,lyric” , kas ir kaut kas jauns priekš mākslinieces un tās klausītājiem. Vēljoprojām turot arī savu solījumu par dziesmu izdošanu latviešu valodā. Dziesma komponēta elektroniskajos mūzikas žanros “Drum’n’Bass” un “Jungle”, kā arī  “Hip-Hop” manierē. Vēl joprojām saglabājot savu rokrakstu ar žanru apvienošanu Vultura izveidojusi dziesmu kopā ar savu producentu Mark1Records. 

Tāpat arī, šai dziesmai Vultura izlēma klausītājiem sniegt mazliet citādāku klausīšanās pieredzi, izveidojot mūzikas video, kurā ir dziesmas vārdi jeb parasti to sauc “Lyric” video, kuru 3D un animāciju veidojusi Daniela Lākute. Pirmo reizi Vulturas repertuārā ir izveidots šāds video, kad klausītājs var ļoti vienkārši mācīties vārdus paralēli klausoties pašu dziesmu. Salīdzinot ar citām mūzikas straumēšanas platformām, Youtube ir vienīgā vieta, kur dziesmai “ŠĶEL” ir izveidota dziesmas “garā” versija, kas speciāli izveidota kā turpinājums dziesmai “Noliec Ziedus”, ko Vultura izlaida aizvadītā gada decembrī.

“Dziesma ir par to, ka neatkarīgi no panākumiem ir jāsaglabā savs autentiskums un jāatceras par to, kas ir svarīgs. Varbūt mazliet banāli, bet mēs tiešām mēdzam sevi pusceļā kaut kur aizmirst, vai arī paklupt uz tām pašām kļūdām. Tad ir jāpatin bilde atpakaļ, jāatceras, un jāpajautā sev, kas es esmu un kas es vēl vēlos būt. Dziesma ir arī par to, ka realitātē to ko tu manifestē un vēlies izdarīt, sasniegt, redzēt, mīlēt – būs, ja vien pie tā strādāsi, jāatceras, ka nedrīkst ļaut sev arī izdegt. Un tie, kuri mēģinās tevi apturēt un paklupināt, vienkārši nevajag klausīties un reaģēt.
Annijas novēlējums ar šo dziesmu, kurā kā ierasts vārdu mijās brutāli viss ir pateikts – turiet savu cilvēku loku mazu kuriem ir līdzīgi mērķi un vēlmes šai dzīvē kā jums.”
Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments