Kas liek smaidīt Jānim Stībelim?

Kas liek smaidīt Jānim Stībelim?

2023. gada 23. augusts

Dziedātājs Jānis Stībelis izdod jaunu dziesmu “Smaidot”. Tā līdzās ir arī drīzumā gaidāmā albuma tituldziesma, ko klātienē varēs dzirdēt jau 22. septembrī Stībeļa solo koncertā VEF kultūras pilī.

Jānis Stībelis saka: “Ja mūsu dzīve, tēlaini izsakoties, ir kā ceļojums, tad es gribu šo ceļojumu pavadīt smaidot. Pārfrāzējot un citējot leģendāro Čarlija Čaplina “Smile” : “Ja tu smaidi caur savām bailēm un bēdām, varbūt rīt caur mākoņiem tev uzspīdēs saule”. Mana šī brīža filosofija – skatīties uz pasauli smaidot! Mīlam šo pasauli, mīlam šo dzīvi, smaidam un pasakam paldies Dievam par katru dienu, ko viņš mums dod.”

Dziesmas “Smaidot” ierakstā piedalījušies mūziķi Jānis Kalniņš, Karīna Tropa. Dziesmas autors un producents ir Jānis Stībelis, miksēja un masterēja Jānis Kalve.

Desmitajā studijas albumā plānotas 11 dziesmas. Tās tapušas pēdējos trijos gados un Jānis caur dziesmām aicina būt priecīgiem. Jau 22. septembrī albums  izskanēs koncertā VEF kultūras pilī. Jāpiebilst, ka koncerts notiks Jāņa dzimšanas dienā. Mūziķis uzstāsies ar savu grupu, gaidāmi vairāki īpašie viesi – Laima Vaikule, Normunds Rutulis un citi muzikāli pārsteigumi.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments