Marijai Naumovai jauna dziesma – “TUVU KLĀT”

Marijai Naumovai jauna dziesma – “TUVU KLĀT”

2023. gada 2. augusts

Dziedātāja Marija Naumova savu Jubilejas gadu svin vasarīgos latīņu ritmos un gatavojoties krāšņajiem koncertiem “Fiesta de Maria”, tika radīta jauna, romantiska dziesma ar nosaukumu “Tuvu klāt”. Tā veidota sadarbībā ar senu draugu, albuma “Uz ilūziju tilta” komponistu un producentu no Parīzes –  Sebastjenu Žinjo, kurš šobrīd strādā pie Jubilejas koncerta aranžijām un ir sarakstījis vairākas jaunas dziesmas tieši šiem muzikālajiem svētkiem.

Romantiskajā dziesmā “Tuvu klāt” ir izmantots dzīvespriecīgais mūzikas žanrs – Kolumbijas Kumbija, kas ir  šīs  zemes nacionālās identitātes ikona. Dziesmas vārdu autors ir dzejnieks Marts Pujāts, kurš uzrakstījis vārdus visām jaunajām Sebastjena dziesmām. Marijai šis ir pirmais kopprojekts  sadarbībā ar Martu, kuram ir muzikālā izglītība. Tas ļoti palīdz strādājot ar Sebastjena mūziku, kas ļoti atšķiras  no Latvijas  ierastās ritmikas un frāzējuma.

Dziesmas ierakstā piedalījās: Rolands Beļēvičs  – akordeons un klavieres, Norberts Skraucis – bass, Jegors Kovaikovs – ģitāra, Andris Buiķis – bungas, Miguels H. Giraldi (Čīle) –  perkusijas, Rodrigo  Manfrinatti (Brazīlija) – perkusijas, Skaņu režisors, producents – Andris Buiķis, Studijas asistente – Dita Torstere

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments