“Papīra Lidmašīnas” lido tālāk ar dziesmu DEJOT LAIKS

“Papīra Lidmašīnas” lido tālāk ar dziesmu DEJOT LAIKS

2023. gada 13. septembris

“Dejot laiks” ir  pirmais vēstnesis jau 2024. gada pirmajā pusē  gaidāmajam grupas “EP”, kas iezīmē tās jauno skanējumu.

“Dejot laiks” stāsta par izdegšanu.  Kad pienākumu ir pārāk daudz, atliek vienīgi smieties un sākt dejot!

“Pats no izdegšanas baidos, jo pēdējos gados darba, mūzikas un ikdienas dēļ atbildības ir ļoti daudz. Bieži ir sajūta, ka nepaspēju relaksēties, bet, par laimi, tad notiek kaut kas negaidīti labs, kas emocionāli uzlādē. Dažreiz nepieciešams vienkārši padejot, lai atnāktu iedvesma turpināt,” par dziesmu stāsta Rihards Bērziņš.

Video Režija un Montāža: Rihards Bērziņš un mākslīgais intelekts

“Mēs esam sākuši muzikālu ceļojumu, kas noteikti būs dažādu emociju pilns. Ideju ir daudz, ceru, ka mums izdosies tās realizēt un klausītājiem dziesmas patiks,“ par grupas plāniem stāsta Juris Ludženieks.

Grupā spēlē Rihards Bērziņš (vokāls), Reinis Briģis (ģitāra), Gunārs Toms Narbuts (basa ģitāra), Edgars Raila (sitaminstrumenti), Juris Ludženieks (taustiņinstrumenti).

Dziesmas mūzikas autors un producents ir Juris Ludženieks, bet vārdu autori ir Rihards Bērziņš, Atis Zviedris, Juris Ludženieks un Gunārs Toms Narbuts. ”Dejot laiks” ierakstīts “JL ierakstu studijā”.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments