Indie poproka grupa “dzirnavnieki” izdod indie balādi “Luksofori”

Indie poproka grupa “dzirnavnieki” izdod indie balādi “Luksofori”

2024. gada 24. aprīlis

Indie poproka grupa “dzirnavnieki” izdod indie balādi “luksofori”. Dziesmas producents ir “dzirnavnieku” draugs un mūziķis Armands Varslavāns. Dziesma pieejama klausītājiem visās populārākajās straumēšanas platformās no 24. aprīļa. Dziesmai kopā ar video mākslinieku Andri Barbanu tapis arī pavadošais video, kas nofilmēts grupas koncertā kultūras bārā “Zefīrs”. Tas apskatāms video platformā youtube.

Dziesma “luksofori” uzbur pavasarīgo noskaņu, kad gaisā sāk virmot siltās jūtas un emocijas. Kad plaukst koki un ziedi, mostas daba un cilvēku sirdis. “luksofori” vestījums ar viegli “roķīgo” instrumentuālo pavadījumu rada gaišu noskaņu un dod cerību, ka vasara ir tepat blakus.

Lai nosvinētu šo notikumu un atzīmētu jaunās muzikālās sezonas sākumu, dzirnavnieki aicina uz savu bezmaksas koncertu piektdien, 26. aprīlī, plkst. 19:00 brūzī “Manufaktūra”, Brīvības Gatvē 401 C.

“dzirnavnieki” caur savu mūziku vēlās stāstīt gaišus stāstus, nodot pozitīvas emocijas un enerģijas lādiņu saviem klausītājiem. Apvienības pamatsastāvs nokomplektējies agrā 2023.gada pavasarī – laikā, kad mostas tauriņi un mīlestība. Ritma ģitāra un vokāls – Kaspars Pizāns, vokāls un solo ģitāra – Ritvars Lauža,  bungas – Edžus Kravalis, basģitāra – Ivars Janpaulis, taustiņi – Jānis Rūmnieks. Tiek radītas un izpildītas oriģināldziesmas dzimtajā valodā.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments