Markus Riva publicē jaunu dziesmu pavasarīgās noskaņās

Markus Riva publicē jaunu dziesmu pavasarīgās noskaņās

2024. gada 17. aprīlis

Tuvojoties vasarai un gada saulainajai sezonai, jaunu dziesmu latviešu valodā saviem klausītājiem piedāvā mūziķis un TV personība Markus Riva. “Mīlēsim vēl” radīta kopā ar poļu producentu Myszkovski (Leonu Miškovskiju), ar kuru Markus sadarbību uzsācis pagājušajā gadā.

Markus, kurš pazīstams ar radošo darbību vairākās valodās, dziesmu latviski izdod pēc ilgāka pārtraukuma. Tā kā vasara ir paša mūziķa sirdij tuvākais gadalaiks, gluži likumsakarīgi jauns singls pašmāju klausītājus sasniedz tieši pavasara ziedēšanas laikā.

““Mīlēsim vēl ” ir cerību pilna dziesma par iekšēju pavasari un vēlmi atkal pilnu krūti mesties dzīvē – domāju, līdzīgas sajūtas ir bijušas ikkatram – gan pēc ieilgušas ziemas, gan noslēdzoties sāpīgākam posmam privātajā dzīvē. To sajūtu, kad atkal esi gatavs ļauties dzīvei un mīlēt no jauna, to kņudinošo prieku pakrūtē arī vēlos nodot visiem šajā pavasarī”, stāsta Markus.

Dziesma radīta kopā ar Polijā populāro dīdžeju un producentu Leonu Miškovskiju, ar kuru sadarbība aizsākās pērn, kad Leons piedāvāja Markum iedziedāt vokāla partiju viņa dziesmā “One night”. Singls tika izdots  “Warner Music Poland” paspārnē un guva vērā ņemamus panākumus Polijā un Ukrainā, kā arī Latvijā. Pēc veiksmīga projekta abi mākslinieki saglabājuši draudzīgas attiecības, un nu pienākusi izdevība Markum aicināt uz sadarbību Myszkovski.

 

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments