SHIPSEA nāk klajā ar tituldziesmu no topošā albuma “Lielās cerības”

SHIPSEA nāk klajā ar tituldziesmu no topošā albuma “Lielās cerības”

2024. gada 8. maijs

SHIPSEA izdod jaunu dziesmu “Lielās cerības” un ļoti personīgu tās vizualizāciju. Šis ir otrais singls, kas sniedz ieskatu mūziķa topošajā albumā. Albuma atklāšana tiks atzīmēta ar diviem unikāliem SHIPSEA koncertiem K.K. Fon Stricka villā 6. un 7.jūnijā.

“Lielās cerības” ir kompozīcija, kas tapusi pirms desmit gadiem, kad mūziķa Jāņa Šipkēvica dzīvē norisinājušās vairākas būtiskas pārmaiņas gan profesionālajā, gan privātajā dzīvē. Tagad, pēc desmit gadiem, Jānis nolēmis sasaukt kopā mūziķus, ar kuriem spēlējis toreiz, ierakstot tajā laikā radītās dziesmas. “Tā sagadījās, ka 2014. gada pavasarī sanācām, kopā dzīvojām manā mājā, daudz muzicējām, peldējāmies, pabijām kopā, vasaras pašā sākumā nospēlējām koncertu Ziemeļblāzmā “Piena svētku” laikā, bet neko no tā laika nepiefiksējām ierakstā. Cik labi, ka šī gada sākumā mūsu trupas komats tika izņemts, kas divos notikumos jūnijā turpināsies ar daudzpunkti”, tā par gaidāmajiem albuma atklāšanas koncertiem teic Jānis.

Ar SHIPSEA koncertiem 6. un 7.jūnijā tiks atklāta koncertnotikumu sezona K.K. Fon Stricka villā – vietā, kas ļoti nozīmīga bijusi tieši SHIPSEA turpinošajai daiļradei.

Koncertos “Lielās cerības” tiks izpildīti tādi skaņdarbi kā “Meitene no manas klases”, “Mežaparks”, kā arī nesen iznākušais singls “I Carry Your Heart”. Skanēs arī labākās dziesmas no albuma “Apgaismo mani”, kas 2022.gadā tika atzīts par Gada ierakstu. Kopā ar Jāni Šipkēvicu uz skatuves kāps tādi mūziķi kā Ivars Arutjunjans, Rūdolfls Macats, Elizabeta Lāce, Lenarts Heindelss un Svens Vilsons.

Subscribe
Notify of
0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments